CÒCTELS

Més Receptes »

CÒCTELS AMB ABSENTA

Absenta Maracuyá

2 cl Absinta Lehmann Onirique 70º
Completar amb suc de maracuyá

A & O

3 cl Absinta Lehmann Magique 55º
3 cl Vodka Beli Medved Red
2 cl Fraventino Melon Schnapps
3 cl Suc de llimona
3 cl Suc de taronja

Absinth Passion

2 cl Absinta Lehmann Magique 55º
2 cl Vodka Beli Medved Red
1 cl Licor de Maracuyá
1 cl Suc de taronja o de llimona
Acabar amb suc de plàtan.

Absenta Red Bull

2 cl Absinta Lehmann Thujone Delirium 70º
Afegiu la resta amb Red Bull
Es pot també afegir un toc de suc de llimona o taronja.

Absenta Sour

4 cl Absinta Lehmann La Violette
3 cl Suc de llimona
1 cl Suc de taronja

Death in the Afternoon

8 cl Cava
2 cl Absinta Lehmann Thujone Delirium
El preferit de Hemmingway

Fin de Siecle

2 cl Absinta Lehmann La Violette
2 cl Sexy Rouge Lehmann
3 cl Granadina
3 cl Suc de plàtan

Sazerac

4 cl Bourbon
2 cl Absinta Lehmann Magique 55º
Un toc d’Angostura
3 cl Suc de llimona
1 cl Sirop de sucre

Schierling

2 cl Absinta Lehmann Onirique 70º
2 cl Licor 43
2 cl Crema de Cassis
3 cl Suc de llima
3 cl Suc de llimona

ABC

2 cl Absinta Lehmann Onirique 70º
2 cl Bourbon
2 cl Cointreau
Afegiu gel i agiteu.

Absinth-Minded

3 cl Absinta Lehmann La Violette
2 cl Fraventino Melocotón Schnapps
3 cl Cava
2 cl Suc de taronja

Absinth Curaçao Frappe

4 cl Absinta Lehmann Magique 55º
2 cl Blue Curaçao Lehmann
2 cl Suc de taronja
1 cullereta de suc de llimona
Barregeu i serviu amb gel picat.

Absenta Kamikaze

1 cl Absinta Lehmann Thujone Delirium
1 cl Bourbon
1 cl Cointreau
1 cl Gin Beli Medved Blue
1 cl Rom Pagos de Fuego 8 anys
1 cl Tequila
1 cl Vodka Beli Medved red
1 cl Granadina

Absinth-Kir

8 cl Cava
1 cl Absinta Lehmann Magique 55º
1 cl Cassis

Atomic Bomb

3 cl Absinta Lehmann Onirique 70º
3 cl Brandy Curto II Reserva 15 anys

B-52

3 cl Baileys
3 cl Tia Maria
2 cl Absinta Lehmann Magique 55º
Barregeu el Baileys i Tía María en un got i afegiu lentament l’absenta. Enceneu el còctel.

Bloody Brain

3 cl Absinta Lehmann Magique 55º
2 cl Amaretto
2 cl Baileys
Grenadine
Seguiu aquest ordre; la diferent densitat d’aquests licors permet que cad una es posi sobre l’anterior i les gotetes de granadina semblen un cervell en flotació.

London Fog

6 cl Gin Beli Medved Blue
2 cl Absinta Lehmann Onirique 70º
Serviu amb gel.

Més còctels

Pai-Pai

3/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
1/10 Limón Verdoso Schnapps Fraventino
6/10 Seven Up
1 toc de llima
Es prepara directament en got alt ple de gel. Mescla molt refrescant i suau per a qualsevol moment del dia.

Clarisa

2/4 Crema Merengada Fraventino
1/4 Gin
1/4 Cointreau
Es prepara en coctelera i serviu-lo després en copa de còctel, millor a la tarda.

Bunny Bonanza

3/10 Vodka rusa
3/10 Crema Merengada Fraventino
4/10 Suc de taronja
1 toc de granadina
Es prepara en coctelera i serviu-lo després en copa de còctel. Fantasiós.

Penedès

3/10 Vi blanc sec
1/10 Melocotón Fraventino
6/10 Soda
1/2 rodanxa de taronja i llimona
Es prepara directament en got alt amb gel, afegint una cirereta al marrasquino.
Per a qualsevol moment.

Shady Lady

3/10 Melón Fraventino
2/10 Vodka russa
1/10 Martini bianco
4/10 Suc de d’aranja
1 cullerada de sucre de canya
Es prepara en coctelera i serviu-lo després en copa de còctel amb gel.
Sec i amb personalitat.

Trio

4/10 Campari
3/10 Vodka russa
3/10 Manzana Verde Fraventino
Prepareu-lo en got mesclador i serviu-lo en copa de còctel. Excel·lent aperitiu amarg i dolç.

Diablillo

4/10 Cappuccino Fraventino
3/10 Whisky
3/10 Limón Verdoso Fraventino
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel.
Per a l’inici de la nit, atrevit..

Lluna Mora

7/10 Cava Brut
3/10 Zarzamora Fraventino
Es prepara directament en copa
flauta.que tots els ingredients estiguin ben freds.
Una mica dolç.

Copacabana

2/10 Gin
2/10 Coco schnaps Fraventino
6/10 Crema de llet o llet
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel amb gel picat. Idoni per prendre cap al vespre.

“Beso De Coco”

3/4 Mousse de Chocolate Fraventino
1/4 Coco schnaps Fraventino
1 toc de Cointreau
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel
Sedós, suau, suggerent.

Almendrola

Composición:
7/10 Cava Brut
2/10 Almendra licor Fraventino
1/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
Es prepara directament en copa
flauta.
Proveu-lo a la llum de la lluna.

Somnis de color rosa

1/2 Rom Blanc
1/2 Mousse de Frambuesa Fraventino
Es prepara en coctelera. Serviu-lo en copa de còctel.
Equilibri perfecte entre el rom i
la frambuesa, una delícia.

Scorpion

3/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
5/10 Martini rosso
2/10 Fresa Silvestre Fraventino
Es prepara en got mesclador. Serviu en copa de còctel.
Aperitiu.

Tea For Two

6/10 tè gelat
3/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
1/10 Melón schnaps Fraventino
Sucre
Es prepara en coctelera.
Serviu amb gel i una mica de canyella per sobre. Refrescant cent por cent.

Sonrisas

7/10 Cava Brut
2/10 Frambuesa schnaps Fraventino
1/10 Vodka russa
2 maduixes
Poseu les maduixes al fons d’una copa flauta exprimides lleugerament. Afegiu el vodka i el licor i finalitzeu amb el cava. Tots els ingredients han d’estar ben freds. Una magnífica frivolitat.

“Beso Cosaco”

1/4 Vodka russa
1/4 Cointreau
1/4 Limón Verdoso Fraventino
1/4 Suc de llimona
Es prepara en coctelera.
Serviu en copa de còctel. A mitja tarda.

Cadis

4/10 Xerès
2/10 Mousse de Frambuesa Fraventino
1/10 Cointreau
3/10 Crema de llet
Es prepara en coctelera i serviu-lo després en copa de còctel; atrevidot però molt agradable al paladar.

Chiquita

2/3 Crema Merengada Fraventino
1/3 Llima
1 toc de crema de llet
Es prepara en coctelera i serviu-lo després en copa de còcte.
Dolç i àcid.

Bolero

4/10 Calvados
4/10 Melocotón Schnapps Fraventino
2/10 Suc de llimona
Es prepara en coctelera i serviu-lo després en copa de còctel.
Afruitat i seductor.

Exit

7/10 Cava Brut
1/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
2/10 Mandarina Fraventino
Es prepara directament en copa
flauta.
Sedòs i seductor.

Bucanero

2/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
1/10 Batida de Coco Fraventino
2/10 Rom Blanc
1/10 Curaçao Vermell
1/10 Llima
3/10 Suc de pinya
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en got alt amb gel.
Tropical, refrescant i saborós.

After You

2/4 Mousse de Chocolate Fraventino
1/4 Pippermint Lehmann
1/4 Crema de llet
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel,amb xocolata ratllada per sobre.
Una delícia.

Web

1/2 Cava Brut
1/2 Cervesa
1 toc de Campari
1 toc de Limón Verdoso Fraventino
Es prepara directament en copa de cervesa amb una rodanxa de llimona.
Refrescant, bon aperitiu.

Boxcar

3/10 Vodka russa
2/10 Suc de llimona
2/10 Xarop de granadina Chupisín
3/10 Manzana Verde Fraventino
1/2 Clara d’ou
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel.

Calipso

2/3 Mousse de Chocolate Fraventino
1/3 Rom Pagos de Fuego 8 anys
3 gotes de cafè
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel .
Mescla suau.

Dinastia

2/6 Mandarina Fraventino
2/6 Rom Blanc
1/6 Suc de llimona
1/6 Xarop de Granadina
Es prepara en coctelera.
Vesseu-lo sobre gel picat.

Colada

1/3 Butter Licor Lehmann
1/3 Batida de coco Fraventino
1/3 suc de pinya
Agiteu i serviu-lo amb gel.

Brave Bull

1/3 Espirituoso Gavilán
2/3 Café Mulato Lehmann
Bateu i vesseu sobre gel en un got de whisky.

Oslo

2/10 Plátano licor Fraventino
2/10 Fresa Silvestre Fraventino
6/10 Cervesa negra
Serviu immediatament en una copa de cervesa.
La cervesa negra ofereix una mescla excepcional amb les exòtiques notes aromàtiques dels licors.

PRINCESA DANIA

1/3 Mandarina licor Fraventino
1/3 Cava brut
1/3 Vodka
Un toc de llimona.

CAFÉ AMARETTO

8/10 Cafè bullint
1/10 Almendra licor Fraventino
1/10 Café Mulato Lehmann
Nata
Cafè senzill però exquisit. Vesseu els licors al cae i adorneu amb la nata.

Coconut shell

2/3 Rom Pagos de Fuego 8 anys
1/3 Plátano licor Fraventino
2 cocos frescos
Treieu l’aigua del coco i guardeu-la. Treieu la polpa i mescleu-la amb la llet i els altres ingredients. Bateu ràpidament. Presenteu en les mateixes closques dels cocos.

Doctor

¼ Ponche Lehmann –5-
¼ Vodka
¼ Suc de taronja
¼ Suc de llimona
Agiteu junt amb uns quants glassons i serviu en got de whisky amb gel.

Piña Colada

4/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
5/10 Suc de pinya
1/10 Coco schnaps Lehmann
Batiu en un mesclador amb una mica de gel picat Serviu en got alt amb més gel, decoreu amb trossets de pinya.

Waikiki

5/10 Batida de coco Lehmann
1/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
1/10 Brandy Lehmann Fine Maximum
1/10 Suc de pinya
2/10 Suc de llimona
La batida de coco és l’últim que s’afegeix.

Acapulco

2/10 Tequila
2/10 Rom Pagos de Fuego 8 anys
5/10 Suc de pinya
1/10 Suc de d’aranja
Daus de pinya fresca
Per a recuperar les forces després d’una caloròs dia. Batiu amb glaçons i serviu en un got alt amb gel i pinya.

ALL-WHITE FRAPPÉ

¼ Pippermint Lehmann
¼ White Cacao Lehmann
¼ Anís dolç
¼ Suc de llimona
Complex i molt dolç. Bateu amb glaçons i coleu sobre gel triturat en un got de còctel

AMERICAN BEAUTY

¼ Brandy Lehmann Fine Maximum
¼ Vermut sec
¼ Suc de taronja
¼ Oporto
1 toc de pippermint Lehmann
Unes poques gotes de xarop de granadina
Amb aquests magnífics ingredients i si el preneu amb moderació, és un bon elixir per a l’estòmac i la ment. Bateu tots els components amb gel triturat a excepció de l’oporto. Coleu en un got de còctel i afegiu l’oporto amb suavitat de manera que quedi surant.

BETSY ROSS

2/3 Brandy Lehmann Fine Maximum
1/3 Oporto
½ culleradeta de cointreau
Anima l’esperit. Bateu tots els ingredients amb glaçons i coleu-ho en un got de whisky.

Between The Sheets

¼ Cointreau
¼ Brandy Lehmann Fine Maximum
¼ Rom Blanco
¼ Suc de lima
Un clàssic. Batiu amb gel triturat i coleu en una copa de cava. Es pot decorar amb un trosset de llimona.

Black Russian

2/3 Vodka russa
1/3 Café Mulato Lehmann
Còctel de sobretaula. Es poden afegir unes gotetes de llimona perquè no sigui tan dolç.

Brandy Alexander

2/4 Brandy Lehmann Fine Maximum
¼ Mousse Chocolate Lehmann
¼ Llet o Crema de llet
Nou moscada
Còctel extravagant apropiat per a una cita de tarda. Tan seductor com un licor prohibit.

Kiss me boy

1/3 Suc de taronja
2/3 Vodka russa
3 tocs de marrasquino
3 tocs de xarop frambuesa
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel amb una cirereta al marrasquino i una pell de taronja

Lady love

1/3 Brandy Lehmann Fine Maximum
1/3 Curaçao
1/3 Oporto
1 toc crema de menta
xarop de frambuesa
Es prepara en coctelera.
Serviu-lo en copa de còctel amb una cirereta al marrasquino

Sevilla

½ Oporto
½ Rom Pagos de Fuego 8 anys
1 ou
En coctelera agitada enèrgicament. Serviu en copa de còctel amb una mica de sucre

Ginger rum tea

1 copa de Rom Pagos de Fuego 8 anys
1 tassa de tè
gengibre en conserva
Preparar una tassa de tè calent. Afegiu el rom i el gengibre.

l.s.d.

1/3 tassa de tisana de malva
1/3 Gin
1/3 Brandy Lehmann Fine Maximum
En Tassa Calentada. Afegiu unes fulles de menta fresca.

Bloody Mary

1 copa de Vodka
1 suc de tomàquet
1 culleradeta de salsa Worcestershire
2 tocs de tabasco
sal i pebre
En got mesclador amb gel. Serviu en got mitjà amb gel. Sal i pebre.

Tropical

1 part de ginebra
1 part de Melón Schnaps Fraventino
2 parts de suc de fruites tropicals
Rodanxes de meló, mango, kiwi, papaia
En una coctelera es barreja la ginebra, el licor de meló, el suc de fruita i el gel fins que la coctelera es gebri. Vesseu en un got ample. Decoreu amb una palleta.

Lambada

2 parts de Rom Pagos de Fuego 8 anys
2 parts de llet condensada
1 part White Cacao Lehmann
1 part Almendra licor Fraventino
2 parts suc de pinya sense sucre
En un got longdrink o una copa de pinya colada, afegiu gel, el rom barrejat amb la llet condensada i després el licor de cacao i el d’ametlla. Adorneu amb un trosset de pinya i una pell de taronja. Removeu poc a poc per poder degustar tots els matissos d’aquest còctel.